Şehit Müslüm Özdemir'in şehit olmadan önce ailesine verdiği söz yürekleri sızlattı

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in şehit olmadan önce ailesine verdiği söz yürekleri sızlattı

GÜNDEM 13.01.2024 10:30:00 0
Şehit Müslüm Özdemir

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi, Kahramanmaraş’taki depremzede ailesine ulaştı. Ailenin evinin 6 Şubat'taki depremlerde yıkıldığı, ve anne babanın çadırda kaldıkları öğrenildi.

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde yaşayan baba Ali-Ümmihani Özdemir çiftine, Dulkadiroğlu kaymakamı Fatih Çelikkaya ve diğer yetkililer tarafından Müslüm Özdemir'in acı haberi verildi. Özdemir çiftinin 3 çocuklarından tek oğlu olan Müslüm'ün şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulurken, ailenin yaşadığı çadıra Türk bayrakları asıldı. 

EVLENMEDEN ÖNCE AİLESİNE EV ALMA SÖZÜ VERMİŞ

Ailenin komşularından Nazire Keskin, şehit Müslüm Özdemir'in hayalini paylaşarak, "Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı.” diye konuştu.

"KONTEYNERİ ISITAMADILAR ÇADIRDA KALDILAR"

Komşulardan Hatice Gülbuyruk ise konteynerde soba kuramamaları nedeniyle ailenin çadırda kalmak zorunda kaldığını belirterek, "Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar başka çareleri yok.” dedi. Ailenin eşyaları konteynere koyduklarını ama ısıtamadıkları için çadırda kalmaya başladıklarını aktaran Gülbuyruk, ailenin çok çaresiz kaldığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: şehit maraş

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor