Sevgililer Günü’nde mutluluğa ‘evet’ dediler

Sevgililer Günü’nde mutluluğa ‘evet’ dediler

BÖLGE HABERLERİ 14.02.2024 17:17:00 0
Sevgililer Günü’nde mutluluğa ‘evet’ dediler

Şehitkamil’de evlenmek isteyen 26 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Şehitkamil Nikah Salonu’nda (ŞNS) buluşan çiftlerin nikahları, aileleri, akrabaları ve dostlarının şahitliğinde kıyıldı.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 26 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek için Şehitkamil Belediyesine başvurdu. Şehitkamil Nikah Salonu (ŞNS) da en yoğun günlerinden birini yaşadı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlilik cüzdanına yazdıran çiçeği burnunda çiftlerin nikah akitleri gerçekleştirildi. Nikâh tarihlerini 14 Şubat’a denk getirerek, unutulmaz bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda hayatlarını birleştirdi. 
“Bizim için özel bir gün oldu” 
Kendileri açısından anlamlı bir günü, özel bir günle birleştirmek istedikleri için 14 Şubat Sevgililer Günü’ne, nikah günü aldıklarını söyleyen damat Halil İbrahim Küsmüş, “Bugünün özel bir gün olduğunu daha önceden planlamıştık. 14 Şubat Sevgililer Gününde nikâh tarihi almak istedik. Bugün de çok şükür o isteğimize kavuştuk. Bu özel günümüzü ölümsüzleştirmek adına 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikahımızı kıydık. Bizim için özel bir gün oldu. Bundan sonraki hayatımız da inşallah bugün gibi mutlu geçer. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta ailelerimize, akrabalarımıza ve yakın dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
“14 Şubat olması bizim için çok güzel oldu” 
14 Şubat Sevgililer Gününde nikahlarının kıyılmasını beklediklerini belirten Gelin Yasemin Ok, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikahımızın kıyılması için çok bekledik. 14 Şubat olması bizim için çok güzel oldu. İnşallah bizim için hayırlısı olur. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan tüm aile dostlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Sevgililer mutluluğa dediler

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor