SEYDi DURMUŞ: HiZMET YARIŞINDA BENDE VARIM

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Seydi Durmuş gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

SİYASET 12.01.2024 10:59:00 0
SEYDi DURMUŞ: HiZMET  YARIŞINDA BENDE VARIM

“Vatandaş odaklı bir muhtarlıkla hizmet yarışında bende varım” diyen Durmuş açıklamasında şunları kaydetti; “Öncelikle yıldönümü yaklaşan 6 Şubat büyük deprem felaketinde yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum. Malum bir büyük bir deprem yaşadık. Bu felakette evlerimiz, canlarımız gitti. Şimdi de bir seçim dönemi yaşayacağız. Bu seçimde tüm mahallelerde muhtarların şehrimizi yeniden ayağa kaldırmaya yönelik çalışmalara öncülük etmesi gerekir. Çünkü muhtar devlet  ve vatandaş arasındaki en büyük köprüdür. Bende bu bilinçle önümüzdeki yerel seçimde Kaymakam Hasan Tütün Mahallemize muhtar olmak için yola çıktım. Vatandaşlarımızın takdiriyle seçildiğimiz zaman depremin izlerini silmeye yönelik yapılan çalışmalara öncülük edeceğiz. 

Vatandaş odaklı bir muhtarlık süreciyle mahalle halkımızın sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenerek çözümü noktasında gayret sarf edeceğiz. Bu vesileyle yapılacak olan seçimlerin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: seçim muhtar aday

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor