SUGÖZÜ’NDEN DEĞİRMENÇAYI’NA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Besni Kaymakamlığı ve Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sağlıklı yaşamı desteklemek ve doğa yürüyüşü turizmini geliştirmek amacıyla doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM 27.04.2024 20:25:00 0
SUGÖZÜ’NDEN DEĞİRMENÇAYI’NA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Sugözü mesire alanından start alan yürüyüş Değirmençayı’na kadar 6 kilometre sürdü. Yürüyüşe Besni Kaymakamı Çağlar Partal, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu, kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Partal; “Vatandaşlarımızın yoğun geçen hafta içi mesailerini ya da stresli yaşamlarını bir nebzede olsa, bu tür aktivitelerle düzene sokmak ve sağlıklı yaşamalarına katkı sağlamak için Besni Kaymakamlığı olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezimiz koordinesinde böyle bir etkinlik organize ettik. Doğa yürüyüşleri hem bedensel, hem de ruh sağlığı için kaçırılmaz fırsat. Haftada bir kaç gün yürüyüş yapmak gerekiyor. Doğa yürüyüşleri doğasever insanların, doğal güzellikleri yaşamak ve doğada bulunmak amaçlı gerçekleştirdikleri etkinlikler olarak gerçekleştirilirken, günümüzde ise alternatif turizm faaliyetleri kapsamında değerlendirilmektedir. Bugün belirlediğimiz yürüyüş rotası da gerçekten muazzam ve şaşırtıcı güzelliklere sahip. İnşallah bu rota ve belirleyeceğimiz başka rotaları İlçemiz turizmine kazandıracağız. Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor