SÜMER: BESNİ BİZİM ORTAK DAVAMIZ

.

SİYASET 1.12.2023 13:55:00 0
SÜMER: BESNİ BİZİM ORTAK DAVAMIZ

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İsmail Sümer gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Sümer açıklamasında; “Besni’de sivil toplum örgütlerimizle, siyasi partilerimizle ve Besni halkıyla bütünleşerek hep birlikte Besni’mizi ayağa kaldıracağız. Çünkü neticede Besni bizim ortak davamız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylarının belli olduğu AK Parti’de aday adaylığını açıklayan eski ilçe başkanı İsmail Sümer, gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde aday adaylığı ve seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Sümer, öncelikli hedeflerinin Besni halkıyla bütünleşerek ilçeyi yeniden ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Sümer açıklamasında; “Öncelikle Besni’mizin 6 Şubat günü yaşadığı büyük afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Besni’mizin yeniden inşası ve daha farklı hizmetlere kavuşması için belediye başkan adaylığı ile ilgili bir yola çıktım. Bu konuda tabi Teşkilat Başkanlarımızla ve bölge milletvekillerimizle bunların istişaresini yaparak ilçe başkanlığından ayrılıp bu yola çıktık.

Geçen hafta temayül yoklamamız yapıldı. Teşkilatımızın tüm kademesindeki arkadaşlarımız büyük bir katılımla bu yoklamaya teveccüh etti. Ben bu temayül yoklamasına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Tabi Besni’miz siyasette söz sahibi olan bir ilçemiz. Biz yeniden geçmişe dönük, siyasetteki varlığını hissettirmek ve Besni’nin özellikle yeniden inşası ve yaraların hızlı bir şekilde sarılması için bu göreve talip olduk. Özellikle Besni’de sivil toplum örgütlerimizle, siyasi partilerimizle ve Besni halkıyla bütünleşerek hep birlikte Besni’mizi ayağa kaldıracağız. Çünkü neticede Besni bizim ortak davamız. Yıllardan beri teşkilatımıza emek veren, teşkilatımızı ayakta tutan ve Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük destekleri olan bu halkımızın bizde her zaman yanında olmak zorundayız. Özellikle Türkiye yüzyılına yakışır ak kadrolarımızla ak belediyeciliğin yeniden söz sahibi olması için bu yola çıktık. Rabbim mahcup etmesin. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ama burada kazanan Besni olacak, kazanan teşkilatımız olacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak özellikle bunu belirtmek istiyorum. 

Burada iktidarımız döneminde ciddi projelere imza attık. 24 yıldır Ziraat Odası Başkanlığımız, 2 yıl yönetim kurulu üyeliğimiz, 5 yıl il genel meclisi üyelimiz ve 3 buçuk yıldan beri de onurla taşıdığımız ilçe başkanlığı görevimizden hem Besni halkının hem de Besni’nin bütün talep ve istekleri doğrultusunda bu ilçeye hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bu süreçte de inşallah nasip olursa belediye başkanı olarak milletimize ve memleketimize hizmet için bu yoldayız. Ben özellikle halkımızın bilgilendirilmesinde büyük katkılar sunan Besni Ekspres Gazetesine teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: SÜMER: BESNİ BİZİM ORTAK DAVAMIZ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor