SÜMER: İYİ GÜNDE HERKES İYİDİR ÖNEMLİ OLAN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLANDIR

20 hafriyat firması İsmail Sümer’e desteğini açıkladı

SİYASET 18.03.2024 22:37:00 0
SÜMER: İYİ GÜNDE HERKES İYİDİR ÖNEMLİ  OLAN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLANDIR

Besni Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala parti karargâhlarında katılım törenleri devam ederken, seçimin iddialı adaylarından Yeniden Refah Partisi adayı İsmail Sümer’e Besni’de faaliyet gösteren hafriyat firmalarından destek açıklaması geldi. Firma üyeleri araçlarıyla konvoy halinde karargaha gelerek Sümer’e desteklerini ilan etti. 

“‘İSMAİL SÜMER’İN DESTEĞİ ENKAZIN KALDIRILMASINDA BİZE GÜÇ KUVVET VERMİŞTİR”

Seçim Koordinasyon merkezinde 20 Firma tarafından yapılan ortak açıklamada, 6 Şubatta yaşanan büyük felakette hafriyat firmaları olarak tüm araçlarıyla gece gündüz demeden enkazlarda görev aldıklarını belirterek “İsmail Sümer gerek sahada gerek de Afet Koordinasyon Merkezi’nde yapmış olduğu yönlendirmelerle süreç boyunca en büyük destekçimiz olmuştur.” dediler. 

Açıklama şöyle: “Yaşanan 6 Şubat Maraş Merkezli Asrın Felaketinde Kaybettiğimiz deprem şehitlerimize öncelikle Allah’tan rahmet diler; Yaralı Hemşerilerimize de acil şifalar diliyoruz.

Yaşadığımız asrın felaketinde sahada olmaya, sahadan ayrılmamaya özen gösterdik. Gücümüz yettiğince vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösterdik. Yaraların sarılmasında ilk günden itibaren bir dayanışma kültürü sergilenerek biz iş makinası operatörleri, kamyon ve tır şoförleri olarak gözümüzü hiçbir daldan esirgemeden, elimizden ne geliyor ise vatandaşlarımızın yardımına koştuk. 

“SÜREÇ BOYUNCA EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLMUŞTUR”

Bu yardımlar yapılırken sizlerde takdir edersiniz ki sadece tek başımıza altından kalkabileceğimiz bir iş olmadığını gördük. Çünkü çöken bina sayısı karşısında yetersiz kaldığımızı; imkanlarımızın elvermediğini gördük. Tam da bu zamanda İsmail Sümer’in bize olan destekleri bu enkazın kaldırılmasında bize güç kuvvet vermiştir. Gerek sahada gerek de Afet Koordinasyon Merkezi’nde yapmış olduğu yönlendirmelerle süreç boyunca en büyük destekçimiz olmuştur. 

Bu bağlamda “İyi gün dostu çoktur, gerçek dost kara günde belli olur” şiarıyla İsmail Sümer Başkanımızı destekleme kararı almış bulunuyoruz. Bugün elimizi taşın altına koyarak İsmail Sümer’e ailelerimizle birlikte destek olmayı bir görev saydık.

Bütün Vatandaşlarımızı da aynı sağduyu ile Yeniden Refah Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İsmail Sümer Başkanımızı desteklemeye davet ediyoruz.”

SÜMER: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Daha sonrasında kürsüye çıkarak bir konuşma yapan İsmail Sümer ise; “Rabbim birliğimizi daim etsin, bizleri de sizlere mahcup etmesin. 31 Mart akşamının ayak sesleri bugünden gelmeye başlamış, Allah sizden razı olsun. Bu birlik ve beraberlik Besni’nin üzerinde oyun oynayanlara fırsat vermeyeceğimizin en güzel örneğidir. 

Öncelikle 6 Şubat depreminin en sıkıntılı sürecinde halkının yanında olan ve canlarını her türlü riske atan hafriyatçı, kamyoncu ve tırcı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. İyi günde herkes iyidir ama en önemli dostluk zor gününde yanında olandır. Bugün bize güç verdiler şeref verdiler. Yeniden Refah Partisi milletin partisidir, herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Biz sizlerin hizmetkarıyız, o makam milletin makamı her zaman için de söz sahibi olacak bu millettir” dedi.

Sümer şöyle devam etti; “Özellikle gençlerimiz için bir projemizi de buradan paylaşmak istiyorum. Gençlerimizin doğduğu yerde yaşaması ve aile kurması için istihdam projelerimiz hazır. Bunu yol arkadaşlarımızla beraber 5 kişilik istihdam projemizi hayata geçireceğiz. Biz eser siyaseti yaparak bu seviyeye geldik. Bunu da sizlerden aldığımız güçten yaptık. Özellikle OSB’ye kazandırdığımız 3600 dönüm arazi imar dosyası onaydan çıkar çıkmaz yatırımcımızı Besni’ye davet edeceğiz ve yatırımcılarımızın önündeki engelleri kaldırıp gençlerimize istihdam alanları yaratacağız. Birçok projemiz var ama en çok da kadınlarımızın emeğini inkar edemeyiz onlar için de özel projelerimiz var onu da bir daha ki sefere açıklayacağız. 

“BİZİM TEK DAVAMIZ BESNİ’NİN KALKINMASIDIR”

Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin. Özellikle sizlerden istirhamım iyi değerlendirin. Zafere ulaşmamız için hep birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Kimse tek başına bir şey değildir. Biz dayatma siyaseti yapanlardan olmadık, kimse tek başına bu millete hükmedemez, bu milletin iradesine ipotek koyamaz. Hep birlikte yöneteceğiz, o makam sizlerin makamı olacak.

Bazıları için kaybetme korkusu şimdiden başlamış, ortamı germeye çalışan bir yapı var. Buna hiçbir zaman Besni halkı müsaade etmedi bizlerde müsaade etmeyeceğiz. Bizim tek derdimiz birleştirmedir, bizim tek davamız Besni’nin kalkınmasıdır. Kimsenin provokatörlüğüne boyun eğmeyeceğiz” 

Basın Açıklaması Yaparak Katılım Yapan Firmalar ve sahipleri;

ARSLAN HAFRİYAT- ALİ ARSLAN - DURSUN ARSLAN

AYDIN HAFRİYAT- İSMAİL AYDINGÜZEL

GÜR-TAŞ HAFRİYAT – AZİZ TANRIVERDİ

YILDIZLAR HAFRİYAT – RAMAZAN YILDIZ

ÖZDEMİR NAKLİYAT- ÖMER ÖZDEMİR

UĞURLAR HAFRİYAT – MÜSLÜM UĞUR

KARLIDAĞ HAFRİYAT – MAHMUT KARLIDAĞ 

SÜMBÜL NAKLİYAT – NEDİM SÜMBÜL

ÖZCAN HAFRİYAT – ABDURRAHMAN ÖZCAN 

MAÇO HAFRİYAT – HACİ YUSUF KARLIDAĞ

DEMİR HAFRİYAT – ABDULLAH DEMİR

KÖSYANLI HAFRİYAT – VAKKAS YILMAZ 

YILMAZ HARFİYAT - YILMAZ TURGUT

ÇİÇEKLER NAKLİYAT - MUSTAFA ÇİÇEK - ŞÜKRÜ ÇİÇEK

YILDIRIM HARFİYAT - ŞIHO YILDIRIM

ÜNAL HARFİYAT- AHMET ÜNAL

TEMİROĞULLLARI HAFRİYAT - HACİ ARSLAN

ÖZOĞLU HAFRİYAT - İBRAHİM ÖZOĞLU

AKÇAYLAR HAFRİYAT - HANİFİ AKÇAY

TOPALLAR HAFRİYAT - MESUT TOPAL


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor