“Türkiye, Milli Görüş Ekonomi Modeliyle enflasyondan kurtulabilir”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman ve Besni'de konuştu.

GÜNDEM 5.03.2024 23:59:00 0
“Türkiye, Milli Görüş Ekonomi Modeliyle enflasyondan kurtulabilir”

“Dip dalga geliyor”

Erbakan, partisine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine işaret ederek, “Türkiye’nin dört bir yanında en çok konuşulan parti hangisi? Tabi ki Yeniden Refah Partisi. Bunu biz söylemiyoruz, siyaset bilimciler, anketörler, yorumcular, bizim dışımızdakiler söylüyor. Bütün Türkiye’de muazzam bir dip dalga geliyor, muazzam bir rüzgar geliyor. Yeniden Refah Partisi her gecen gün oylarını arttırmaya devam ediyor.

31 Mart’ta Yeniden Refah’ın oy patlaması, belediyeleri kazanması iki açıdan çok önemlidir. Bir tanesi belediyelerde ‘Ahlaklı Belediyecilik’ dönemini başlatacağız. Milletimizin özlediği, 1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. İkincisi ise, Yeniden Refah’ın yapacağı oy patlaması, 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır” dedi.

“Türkiye, Milli Görüş Ekonomi Modeliyle enflasyondan kurtulabilir”

Fatih Erbakan, konuşmasının büyük bir kısmında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan bahsederek, “Enflasyonunu düşmesi için Milli Görüş iktidarı lazım, başka türlü enflasyon düşmez. Milli Görüş’ün ekonomi modeli uygulanmadan, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulup, üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçmeden kurtuluş mümkün değil. Bu zihniyetle, bu uygulamalarla, bu istikametle enflasyon da düşmez, hayat pahalılığı da bitmez, faizden de kurtulmaz, bütçe açığı da bitmez, dış ticaret açığı da bitmez. Ancak ve ancak örneğini gördüğümüz gibi, yeniden 1996-97’de olduğu gibi yeniden aynı ruhla, Milli Görüş Ekonomi Modelinin uygulanmasıyla kurtulabilir. Kaynak paketlerimiz hazır, ne yapılacağı belli. İş başına gelip Milli Görüş zihniyetiyle bu adımların atılması lazım. 31 Mart seçimleri inşallah yüzümüzü güldürecek” ifadelerini kullandı.
Konuşmasının ardından Erbakan, belediye başkan adaylarıyla partilileri selamladı.


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor