Tutdere: “Adıyaman’ı ‘kadın dostu’ bir kent haline getireceğiz”

Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, “Kadınların hem çalışma hayatında hem de sosyal yaşamlarında eşit ve özgür olabilecekleri, şiddete maruz kalmayacakları bir Adıyaman inşa edeceğiz.” dedi.

GÜNDEM 9.03.2024 14:38:00 0
Tutdere: “Adıyaman’ı ‘kadın dostu’ bir kent haline getireceğiz”

“KADIN KOOPERATİFLERİ VE KURS MERKEZLERİYLE KADINLARIMIZ DAHA ÇOK ÜRETECEK”

Tutdere, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü kapsamında, Organize Sanayi Bölgesinde çalışan kadın tekstil emekçilerini, Halk Eğitimdeki usta öğreticilerini ve kadın esnafları ziyaret etti.

Kadınlarla hayal ettikleri Adıyaman üzerine sohbet eden Tutdere, Adıyaman’ı; kadınların hem çalışma hayatında hem de sosyal yaşamlarında eşit ve özgür olabilecekleri, şiddete maruz kalmayacakları kadın dostu bir kent haline getireceklerini dile getirdi.

Tutdere, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Tüm emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum. Sabah Organize Sanayi Bölgemizdeki emekçi dostlarımızın gününü kutladık, ardından Halk Eğitim Merkezimizdeki usta öğreticilerimizi ve en son da kentimize istihdam kazandıran ve zor koşullarda ayakta durmaya çalışan kadın esnaflarımızı ziyaret ettik. Biz, kadınların sadece 8 Mart’ta hatırlanmadığı bir Adıyaman hayal ediyoruz. İnşallah Adıyaman halkının desteğiyle belediyeyi kazandığımızda, kentimiz ‘kadın dostu’ bir kent olacak. Açacağımız kadın kooperatifleriyle, yeni kurs merkezleriyle kadınlar Adıyaman’da daha çok üretecek ve emeğinin karşılığını alacak.”

“KADINLAR ARTIK ADIYAMAN’DA GÖZYAŞI DÖKMEYECEK”

“Kadınlar yavrularını güvenle bırakacakları kreşlere, spor tesislerine kavuşacak, çalışmalarını rahatlıkla yapabileceği bir kent olacak. Adıyaman kadınlar için güvenli bir kent olacak. Çocuklarıyla birlikte yürüyüş yapabilecekleri, eğlenebilecekleri, gezebilecekleri ve çocuklarına iş imkanlarının olduğu bir kent olacak. Her şeyden önce kadınlarımızı depreme dirençli bir kente kavuşturacağız. Artık gözyaşı dökmeyecek, güven ve huzur içerisinde bu şehirde yaşayacaklar.”

“KADINLAR 31 MART’TA SANDIĞA GİDECEK, ADIYAMAN’I DEĞİŞECEK”

“Kadınların hem çalışma hayatında hem de sosyal yaşamlarında eşit ve özgür olabilecekleri, şiddete maruz kalmayacakları bir Adıyaman inşası için onların yanlarında olacağız. Kadınlar 31 Mart’ta sandığa gidecek, Adıyaman’ı değişecek.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor