Tutdere: Adıyaman’ımızı yeniden, el ele inşa etmek için yola koyulacağız

Tutdere: Adıyaman’ımızı yeniden, el ele inşa etmek için yola koyulacağız

GÜNDEM 16.02.2024 13:07:00 0
Tutdere: Adıyaman’ımızı yeniden, el ele inşa etmek için yola koyulacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, ilk olarak 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin mezarı ziyaret ederek dua etti. Mezarlık ziyareti sonrası aday tanıtım programına vatandaşları davet eden Tutdere, Adıyaman'ı yeniden inşa etmek için yola çıktıklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in belediye başkan aday isimlerinin açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adıyaman'da ilk olarak 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin mezarını ziyaret ederek dua etti. Mezarlıkta dua ederek kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla sohbet eden Tutdere, daha sonra kent merkezindeki seçim çalışmalarına katıldı.
Saat 14.00’da Can Düğün Salonunda düzenlenecek olan aday, belediye ve belde belediyesi başkanlarının tanıtım toplantısına vatandaşları davet eden Tutdere, Adıyaman halkının kendi kentine sahip çıkacağına inandığını söyledi.
Kenti yeniden inşa etmek için belediye başkan adaylığına talip olduğunu ifade eden Tutdere,"Deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, tüm yakınlarımıza başsağlığı diliyoruz. Adıyaman’da 6 Şubat’ta yitirdiğimiz bütün canları bir kez daha anıyoruz. Onların hatıralarına olan hürmetlerimizi, saygılarımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde herkesin güvenle yaşayabildiği, herkesin kendini huzurda hissettiği bir kenti inşa etmek adına belediye başkan adaylığına talip olduk. İnşallah halkımız destek ve yetki verdiğinde Adıyaman’ımızı sil baştan yeniden inşa edeceğiz, huzurlu bir kent haline getireceğiz. Bütün Adıyaman halkından destek bekliyorum, bütün Adıyaman halkının kendi kentine, kendi geleceğine sahip çıkacağına inanıyorum. "dedi.
Aday Tanıtım Toplantısı ile ilgili ise açıklamada bulunan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere,"Bugün gerçekleştireceğimiz Aday Tanıtım Toplantımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Şimdi Adıyaman zamanı, şimdi memlekete sahip çıkma zamanı diyeceğiz ve hep birlikte Adıyaman’ımızı yeniden, el ele inşa etmek için yola koyulacağız." şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: tutdere aday adıyaman

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor