Uyuşturucu ile mücadele derneğinden gazetemize ziyaret

Besni Uyuşturucu ile mücadele ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu gazetemize ziyarette bulunarak derneğin amaç ve gayelerini anlattı.

GÜNDEM 16.02.2024 21:12:00 0
Uyuşturucu ile mücadele derneğinden gazetemize ziyaret

BUMED Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Aygün, Mehmet Hanelçi, Naim Öztürk, Mustafa Aygün, Mustafa Leblebici ve Serkan Ertürk tarafından yapılan ziyarette ilçedeki uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Ziyaret ve derneğin amaçları hakkında konuşan dernek yönetim kurulu başkanı Mehmet Aygün; “Besni Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (BUMED) olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Besni Express Gazetesi'ni ziyaret ettik. Gazetenin imtiyaz sahibi Sayın Orhan Önder ile görüştük ve derneğimizin faaliyetlerini, amaçlarını ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimizi anlattık. Kendisinden uyuşturucu ile mücadele konusunda değerli görüş ve öneriler aldık. Derneğimiz, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele etmek, çocuk istismarı, kadına şiddet, hayvan hakları gibi toplumsal sorunlara karşı duyarlılık oluşturmak, spor ve sanat faaliyetleri ile gençlerimizi ve toplumumuzu bilinçlendirmek ve desteklemek amacıyla kurulmuştur” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor