Vali Varol Atmalı Yöresel Ürünler Pazarı’nı ziyaret etti

Adıyaman Valisi Osman Varol ve eşi Funda Varol Besni'ye bağlı Atmalı köyünde faaliyet gösteren Girişimci Kadınlar Kooperatifi tarafından kurulan yöresel ürünler pazarını ziyaret etti.

GÜNDEM 2.02.2024 17:08:00 0
Vali Varol Atmalı Yöresel Ürünler Pazarı’nı ziyaret etti

Ziyaret sırasında Vali Dr. Varol ve eşi, kadınların el emeğiyle hazırladığı yöresel ürünleri inceledi ve kooperatif bünyesinde satışa sunulan ürünler hakkında detaylı bilgiler aldı. Yöresel lezzetlerin sergilendiği pazarda, kadın girişimcilerin emekleri ve ürünlerinin kalitesi Varol çiftinin ilgisini çekti.

Vali Dr. Osman Varol, Atmalı Köyü Yöresel Ürünler Pazarı'nın kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha güçlü bir rol oynamalarına katkı sağlayan önemli bir girişim olduğunu belirtti. Kadın girişimcileri tebrik eden Vali Varol, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Atmalı Köyü Yöresel Ürünler Pazarı, bölgede üretilen el yapımı ürünlerin sergilenmesi ve satışa sunulmasıyla, yerel ekonomiyi destekleyerek kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha etkin bir şekilde katılımını teşvik ediyor. Vali Varol'un ziyareti, bu tür girişimlerin ve kadınların işgücüne katılımının önemine vurgu yaparak, yerel kalkınmaya olan katkısını gösteriyor.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor