Vali Varol Besni’de devam eden çalışmaları inceledi

Adıyaman Valisi Osman Varol bir dizi temaslarda bulunmak üzere Besni’ye gelerek tamamlanan ve devam eden kamu yatırımlarını inceledi

GÜNDEM 28.12.2023 21:36:00 0
Vali Varol Besni’de devam eden çalışmaları inceledi

Ziyaretlerine ilk olarak çevre yolunda trafiğe açılan viyadüğü inceleyerek başlayan Vali Varol’a Besni Kaymakam’ı Çağlar Partal, Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hikmet Uz ve yetkililer eşlik etti.

Vali Varol, buradaki incelemelerinin ardından 6 Şubat depreminde ağır hasar Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmalarına başlanan tarihi Kurşunlu Camii’nde incelemelerde bulunarak yapının tarihi ile ilgili bilgiler aldı.

Kurşunlu Camideki incelemelerinin ardından Eskiköy mevkiinde yapımı devam eden 288 dönüm arazi üzerinde 11 bloktan oluşan 1835 dairelik afet konutlarını inceleyen Vali Varol burada yaptığı açıklamada; “Kadim şehrimizin tamamını ilçeleriyle birlikte ayağa kaldırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak, vatandaşlarımızı sağlam, güvenli ve sıcak yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretle çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra eğitim alanında devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak üzere yapımları bitme aşamasına Kaymakam Hasan Tütün Mahallesinde 6 derslikli anaokulu, Erdemoğlu Mahallesindeki 8 derslikli Anaokulu ise yine Erdemoğlu Mahallesindeki 12 derslikli özel eğitim okulunu gezen Vali Varol, buradaki çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgiler aldı. 

Vali Varol buradaki temaslarının ardından yaptığı açıklamada ise okulların en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.


Anahtar Kelimeler: vali varol besni

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor