Vali Varol depremzedelerle buluştu

Adıyaman Valisi Osman Varol sorunları yerinde tespit etmek için depremzedelerle buluşmalarına devam ediyor.

GÜNDEM 17.02.2024 22:26:00 0
Vali Varol depremzedelerle buluştu

K-20 Umutkent Hakan Kozan Yaşam Alanı, Vali Dr. Osman Varol tarafından ziyaret edildi. Kentin genel durumu ve devam eden çalışmaları gözlemlemek ve depremzede vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını doğrudan yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Vali Varol konteyner kent bünyesinde kurulan cafede vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Dr. Varol, çay eşliğinde vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirerek, onların ihtiyaçlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Kadim şehir Adıyaman'ın yeniden güçlü bir şekilde ayağa kaldırılması için vatandaşların birlik ve beraberlik içinde destek vermelerinin önemine vurgu yaptı. Vali Varol, sorunların ve taleplerin doğrudan vatandaştan dinlenerek çözüme kavuşturulması için esnafı, vatandaşları ve konteyner kentleri ziyaret etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Vali Dr. Osman Varol, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, kendilerini misafirperverlikle ağırlayan Adıyamanlı hemşehrilerine teşekkür ederek, "Bugün ziyaret ettiğimiz konteyner kentte bizleri ağırlayan Adıyamanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi. Vali Varol'un ziyareti, Adıyaman'ın yeniden inşası ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması yolunda atılan önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: vali varol depremzedelerle buluştu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor