Vali Varol gazetecileri makamında kabul etti

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kentte faaliyet gösteren günlük gazeteler ile Haber Ajansı temsilcilerini kabul ederek, kentin gündemine ilişkin önemli konuları masaya yatırdı.

GÜNDEM 16.02.2024 13:05:00 0
Vali Varol gazetecileri makamında kabul etti

Vali Dr. Varol'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, PERRE Haber Ajansı Haber Müdürü Abdurrahman Akçal, DHA Adıyaman temsilcisi Mahir Alan, İHA Adıyaman temsilcisi Ahmet Arslantaş, AA Adıyaman temsilcisi Orhan Pehlül, Günebakış Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya ve Işık Gazetesi imtiyaz sahibi Bilal Işık katıldı.

Toplantıda Adıyaman'ın mevcut sorunları ve kent gündemini oluşturan konular ele alındı. Vali Varol, basın mensuplarıyla bir araya gelerek kentin karşı karşıya olduğu zorluklar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle, Adıyaman'ın sosyal, ekonomik ve altyapısal konuları üzerinde detaylı tartışmalar yapıldı. Kentin geleceğini şekillendiren projeler, yapılan çalışmalar ve hedeflenen hizmetler hakkında bilgi verilirken, basın mensuplarının da kentin sorunlarına ilişkin görüş ve önerileri dikkate alındı.

Vali Varol'un basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği bu toplantı, kentteki iş birliği ve iletişimin güçlenmesine katkı sağlayacak nitelikte oldu. Kentin sorunlarının ele alındığı bu tür platformların, çözüm odaklı yaklaşımların geliştirilmesine ve kentin refahı için ortak çabaların artırılmasına yardımcı olduğu vurgulandı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor