Vali Varol, köylerde incelemede bulundu

Kahta ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Osman Varol köylerde yapılan yatırımları inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 6.03.2024 16:37:00 0
Vali Varol, köylerde incelemede bulundu

Adıyaman Valisi Osman Varol, köylerde yapımı devam eden köy evlerinde incelemelerde bulunmak ve kırsal kesimin sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek amacıyla başlattığı köy gezilerine Kahta ilçesine bağlı Mülk Köyü ile devam etti.

Vali Varol, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında vatandaşlara sağlanan hibe ve kredilerle Mülk Köyünde yapımı devam eden köy evlerini inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alarak, Köy Evleri başta olmak üzere köyün ihtiyaç ve talepleriyle ilgili vatandaşlarımızla sohbet etti. 

Vali Varol daha sonra ilçeye bağlı Köseler Köyünde Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında yapılmakta olan köy evleri inşaat alanını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.  Varol, Narsırtı Köyünü ziyaret ederek Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında vatandaşlara sağlanan hibe ve kredilerle inşaat çalışmaları başlatılan köyde incelemelerde bulundu. Şehit ailesiyle sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Varol, daha sonra şehidin kabrini ziyaret ederek dua etti.

Vali Varol, Narlıdere Köyünü ziyaret ederek yöre mimarisine uygun sağlam bir zemin üzerinde yapılmakta olan köy evlerini inceleyerek devam eden inşaat çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Varol, köy ziyaretleri sonrası bölge halkının hafta sonları yoğun ilgi gösterdiği Narince Köyü sınırları içerisinde yer alan Kırkgöz Mesire alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası değerlendirmede bulunan Vali Varol," Özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu yatırım ve hizmetlerini en hızlı bir şekilde yerine getirmenin gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Misafirperverlikleri dolayısıyla köy halkımıza teşekkür ediyoruz.

Köy yaşamına ve yöre mimarisine uygun sağlam bir zemin üzerine inşa edilen köy evlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Yöre mimarisine uygun bir şekilde inşa edilen köy evlerimizin ilçemize ve köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Köylerimizin mevcut yaşam koşullarını iyileştirerek vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için devlet olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla gayretli çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İnşaat çalışmaları başlatılan köy evlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Köy evlerimizin en kısa sürede vatandaşlarımıza teslim edilmesi için bizler de devlet olarak tüm gücümüz ve imkanlarımızla katkı sağlıyor, gayretli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden kahraman şehidimiz Murat Toprak ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Kahraman şehitlerimizin ruhları şad, makamları cennetin başköşesi olsun. Devlet olarak depremin yüreklerimizde açtığı yaraları sarıp sarmalamak ve kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı bir an önce güvenli yuvalarına yerleştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Adıyamanlı hemşerilerimize en güzel hizmetleri ulaştırmanin gayretiyle mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapımı seri bir şekilde devam eden Akdoğan Köyü köy evlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Adıyaman'ımızı ilçeleri ve köyleriyle birlikte güçlü ve dirençli bir şekilde ayağa kaldırmak ve depremzede vatandaşlarımızı yeni yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretli çalışmalarımız hız kesmeden aralıksız bir şekilde devam ediyor."dedi.


Anahtar Kelimeler: vali varol köylerde incelemede bulundu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor