Vali Varol muhtarlar gününü kutladı

.

GÜNDEM 18.10.2023 22:44:00 0
Vali Varol muhtarlar gününü kutladı

Adıyaman Valisi Osman Varol, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Varol mesajında; "Demokrasi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği konumunda bulunan muhtarlık müessesesi insan odaklı hizmet anlayışının icrasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Adıyaman'ımızın her alanda gelişmesinde ve kalkınmasında muhtarlarımızın rehberliği, önerileri ve düşünceleri oldukça önemli olup, vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunabilmek için muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalar yapmanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında en büyük destekçimiz olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek daima diyalog halinde olmaya özen gösteriyoruz.

Bu bağlamda sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu itibarla, köylerimize ve mahallelerimize sunulan kamu hizmetlerinde sorumluluk bilinciyle hareket eden değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: Varol muhtarlar gününü kutladı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor