Vali Varol öğretmenler gününü kutladı

Adıyaman Valisi Osman Varol 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 24.11.2023 16:26:00 0
Vali Varol öğretmenler gününü kutladı

Vali Varol mesajında; “Sonsuz hoşgörü ve sevgileriyle gelecek nesillere ışık olan, ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendiren, eğitim ve öğretim sistemimizin taşıyıcı sütunu olan bütün öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü yürekten kutluyorum.

Ülkesinin geleceğini sağlam temeller üzerinde inşa etmek isteyen milletlerin milli şuura sahip nesiller yetiştirmek için büyük bir çaba gösterdiğine şahit oluyoruz. Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir.

Kutsal olduğu kadar mesuliyeti ağır olan öğretmenlik mesleğini icra eden bütün öğretmenlerimize; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirilmesinde ve ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiği özveri ve emek için teşekkür ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki Türkiye'nin 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin emek ve çabalarının çok önemli payı olacaktır.

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden ve deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, büyük bir azim ve fedakârlıkla görevini sürdüren tüm öğretmenlerimize de meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: Varol öğretmenler gününü kutladı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor