VATANDAŞ MOBİL SAĞLIK HİZMETİNDEN MEMNUN

Besni ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri mobil sağlık hizmeti kapsamında kronik rahatsızlığı olan vatandaşları ziyaret ederek kontrollerini yaptı.

SAĞLIK 5.12.2023 21:28:00 0
VATANDAŞ MOBİL SAĞLIK HİZMETİNDEN MEMNUN

Faaliyet kapsamında Şambayat Beldesini ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mobil sağlık hizmeti kapsamında vatandaşların kontrollerini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca kanser taramaları hakkında da vatandaşlara bilgilendirmede bulunarak taramaların ilçe sağlık müdürlüğünde ücretsiz şekilde yapıldığını vurguladı. Vatandaşlar ise kontroller için gelen ekiplere teşekkürlerini iletti.

İlçe Sağlık Müdürü Bengü Nehir Buğdaycı Yalçın da mobil sağlık hizmetinin devam edeceğini dile getirerek; "Müdürlüğümüz ekipleri kronik rahatsızlığı olan ve imkanları olmayan vatandaşlarımızın düzenli olarak sağlık hizmeti alması için ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda da Şambayat Beldesindeki vatandaşlarımızın ölçümleri ve kontrolleri yapılmıştır.

 Ziyaretlerde ekiplerimiz kanser konusunda erken teşhisin önemini de değinerek taramaların kurumumuz bünyesinde ücretsiz şekilde yapıldığını anlatmıştır. Devletimizin imkanlarının en ücra yerlerdeki vatandaşlarımıza kadar ulaşması adına çalışmalarımıza bundan sonra da aralıksız devam edeceğiz" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor