YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

31 Mart seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisinin belediye başkan adayı İsmail Sümer için Besni seçim koordinasyon merkezi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla açıldı.

SİYASET 5.03.2024 18:30:00 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

SÜMER: DAYATMA SİYASETİNE DUR DEMEK İÇİN YENİDEN REFAH PARTİSİNDEYİZ

Atatürk Caddesi üzerindeki açılışa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşan Belediye Başkan adayı İsmail Sümer; “Konuşmama başlamadan önce, depremde şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mevlam bir daha böyle bir afeti milletimize yaşatmasın. Bugüne kadar Besni’mize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, yaptıkları hizmetlerinden dolayı huzurunuzda şükranlarımı arz ediyorum. Saygıdeğer Besnili hemşerilerim; Adıyaman’daki yanlış ve dayatma siyasetine dur demek için, Yeniden Refah Partisindeyiz. Yıllardır aranızda birisi olup, aktif bir şekilde siyasi hayatıma devam etmekteyim. Sizin iyi gününüzde, kötü gününüzde yanınızda olmaya gayret gösterdim, besnide bulundum. Kısacası 5 yılda bir Besni’ye gelip afiş siyaseti yapanlardan olmadım. Ben hayatım boyunca sizlerle gülen, sizlerle ağlayan ve sizlerle aynı havayı teneffüs eden biriyim, yani içinizden biriyim. Besni de doğdum, Besni’de büyüdüm, Besni’de yaşıyorum. Birilerinin dayatması ile değil Halkın Teveccühü ile burada bulunuyorum. Hedefimiz gayet net, istikametimiz sizlere hizmettir” diye konuştu.

“ESKİDEN BESNİ ADIYAMAN SİYASETİNE YÖN VEREN BİR ŞEHİRDİ”

Sümer şöyle devam etti; “Eskiden Besni’miz Değerli Siyasetçileri ile Adıyaman siyasetine yön veren Kadim Bir şehirdi. Bize düşen görev de Yönetilen değil yöneten Besni sloganıyla Besni’mizi eski güzel günlere geri getirmektir. Besni’mizin kaderi kimsenin iki dudağı arasında olamaz dedik.Bu bağlamda Besni’mizi Refahlı günlere ulaştırmak için projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizi hayata geçirirken; Belediyenin tüm kaynaklarını doğru verimli ve şeffaf bir şekilde kullanarak Asrın felaketinin şehrimizde açtığı tüm yaraları birlikte saracağımıza, sizlerin meşru taleplerini gücümüzün yettiğince yerine getireceğimize söz veriyoruz. Şimdi yapacağımız projelerimizin bir kısmını sizlere açıklamak istiyorum.

SÜMER PROJELERİNE DE DEĞİNDİ

Konuşmasında projelerine de değinen başkan adayı İsmail Sümer; “Deprem konutlarının ivedilikle sahiplerine teslim edilmesini sağlayacağız. Kentsel dönüşümü bir an önce başlatacağız. Yaşanabilir bir Besni için yeşil alanı bol sosyal donatısı fazla park ve dinlenme alanları oluşturacağız. Belli yerlerde Gündüz Bakımevi ve Kreş Yapacağız. Sokak hayvanları için hayvan barınağı yapacağız. Yeni şehir mezarlığı oluşturacağız ki içinde camisi ve gasilhanesi olacak. 3600 dönümlük OSB’ye kazandırılan alanın bir an önce yatırımcı hizmetine sunulmasını sağlayarak, İşsizliğinde önüne geçeceğiz. Belediye hizmet binası ve otoparklı kent meydanı oluşturulmasını sağlayacağız. Özellikle Yaşlı, Engelli ve Kadın Hastalarımız için Araç tahsis edilerek evlerinden Hastaneye ulaşımı sağlanacaktır.  Ben İsmail Sümer, Ekibimle ve teşkilatımızla birlikte, sizlerin huzurunda, Besni halkının hakkını, hukukunu ve menfaatini çiğnetmeyeceğime, çiğnemek isteyenlere karşı dik duracağıma söz veriyorum. Şimdi halkın iradesini üstün kılma zamanıdır. Şimdi yıkılan azim şehrimizi ayağa kaldırma zamanıdır. Şimdi Yeniden Refah zamanıdır” şeklinde konuştu.

ERBAKAN: YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜLKENİN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GELMİŞTİR

Daha sonra vatandaşlara hitap eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partinin ülke genelinde hayata geçirdiği hizmetlerden bahsetti. Fatih Erbakan konuşmasında merhum Necmettin Erbakan ve ekibinin siyasi anlayış ve ahlakından da örnekler vererek, ülke de yeniden milli görüş hareketinin iktidara gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve üye sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Erbakan; “Bugün Yeniden Refah Partisi ülkenin parlayan yıldızı ve en hızlı büyüyen siyasi partisi haline gelmiş durumdadır. Üye sayımızı altı ayın içerisinde 265 binden 460 bine çıkardık. Yani bu yüzde seksen büyümek demektir. Bu başka bir siyasi partiye nasip olmaz. Yeniden Refah Partisi adım adım zafere doğru yürüyor, gümbür gümbür geliyor Elhamdülillah. Şimdi inşallah seçimlere kadar 500 bin üye sayısını geçeceğiz ve üye sayısı bakımından Türkiye’nin üçüncü büyük siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz” diye konuştu. 

“31 MART’TA SANDIKLARA GİDECEĞİZ VE YENİDEN REFAH DİYECEĞİZ”

Erbakan şöyle devam etti; “Adıyaman’da geçtiğimiz sene 6 Şubat’ta yaşanan deprem dolayısıyla hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Cenabı Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın. İnşallah yaralarında bir an önce sarılması temennisinde bulunuyorum. Yeniden Refah Partisi 31 Mart’ta sandıkları patlatması ve büyük bir zafer kazanması iki bakımdan çok önemlidir. Birisi 1 Nisan itibariyle ahlaklı belediyecilik döneminin başlatılması için önemli. Rantçı, örgütlü, heykelci belediyecilikten milletimizin kurtuluşu ve ahlaklı belediyecilikle, milli görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşması için 31 Mart’ta sandıklara gideceğiz ve Yeniden Refah diyeceğiz. Milletin dertleriyle dertlenmek yerine makam arabasının markası ve modelini düşünen belediye başkanları yerine, millete hizmet yerine eşini, dostunu, akrabasını zengin etmekle uğraşan belediye başkanlarının yerine önce ahlak ve maneviyat diyen, hakkı üstün tutan ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacağız.”

“BELEDİYE MAKAMINI TİCARET DEĞİL İBADET MAKAMI OLARAK GÖREN BAŞKAN ADAYLARIYLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Genel Başkan Fatih Erbakan konuşmasını şöyle tamamladı; “Millet olarak sandığa gideceğiz, önce 31 Mart’ta sonra 2028’de mührü hilal başağa vuracağız. Allah bu çalışmalarımızı Yeniden Refah’ın zaferine vesile eylesin. Milli Görüş çatısı altındaki ahlaklı belediyeler, belediye başkanlığı makamını kendisi ve çevresini zengin etmek için bir ticaret makamı olarak görmez. Milletin derdine derman olup Cenabı Allah’ın rızasını kazanacağı ibadet makamı olarak görür, bizim farkımız burada. Belediye makamını ticaret makamı olarak değil ibadet makamı olarak gören başkan adaylarıyla yol yürüyeceğiz. Cenabı Allah 1 Nisan itibariyle bu anlattıklarımızı gerçekleştirmeyi ve uygulamayı ve milletimizin derdine derman olan buradan hasıl olacak sevaba da nail olmayı bizlere, belediye başkanlarımıza nasip eylesin. Besni’de İsmail Sümer başkanımıza, Adıyaman’da Nazif Atalay başkanımıza ve diğer tüm belediye başkan adaylarımıza nasip eylesin. Gazamız mübarek olsun, toplantımız hayırlı olsun, zafer milli görüşçülerindir ve zafer yakındır.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor