Yücedağ: "Adıyaman ilk kadın belediye başkanıyla gurur duyacak"

Adıyaman’ın ilk kadın Belediye Başkan Adayı İz Yücedağ, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, depremzede kadınlarla bir araya geldi.

SİYASET 8.03.2024 19:41:00 0
Yücedağ:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için Adıyamanlı depremzede kadınlarla bir araya gelen İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı İz Yücedağ, kadınlara çiçek takdim etti. Konteyner kentte yaşam mücadelesi veren kadınların yoğun ilgi ve samimiyetle karşıladıkları İz Yücedağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadınlarımızla birlikte kutladık, en güzel çiçekleri hak ediyorsunuz, her zaman en iyisini hak eden kadınlarımızın gözlerinden öpüyorum. Bir Kadın olarak, Adıyaman'ın İlk Kadın Belediye Başkanı olmaktan gurur duyacağımız günleri de birlikte kutlayacağız inşallah. Adıyaman'ı kadınlar İyileştirecek, Adıyaman iyileşecek." ifadelerini kullandı.

Kendisinin de konteyner kentte yaşadığını kaydeden Yücedağ, kadınların yükünün ağırlığını ve yaptıkları fedakarlığı bildiğini aktararak, belediye başkanlığını kazandığında, Adıyaman’ın sadece yaralarını sarmış bir kent olarak değil, kadınlara yönelik istihdam ve destek projeleriyle de herkesin parmakla gösterdiği bir şehir olacağını belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor