Zeydan Karalar ve Başkan adayları Besnililerle buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, beraberindeki başkan adayları ile birlikte Adana Besnililer Derneğini ziyaret etti.

GÜNDEM 23.03.2024 13:42:00 0
Zeydan Karalar ve Başkan  adayları Besnililerle buluştu

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala saha çalışmalarının sürdüğü Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, beraberindeki başkan adayları ve heyetle Besnililerle bir araya geldi. Adana Besnililer Derneğine gerçekleşen ziyarette vatandaşlarla sohbet eden heyet, seçime ilişkin proje ve çalışmalarını anlattı. 

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Besnililer Derneği Başkanı Neşet Aytekin; “Bugün Besnililer Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneğimizde gerçekleşen, tüm merkez ilçelerden yoğun katılımın olduğu toplantımıza teşrif eden değerli yönetici arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. 

Aynı anda katılım sağlayarak yoğun katılımı taçlandıran Sayın Zeydan başkanımıza, değerli adaylarımız Oya Tekin, Ali Demirçalı ve Emrah Kozay'a, ilçe başkanlarımız Ramazan Atikaslan, Ümit Arif Özsoy ve Sabri Sarı'ya, geçmiş dönem genel başkan yardımcımız Sayın Yıldırım Kaya' ya, Adıyamanlılar Derneği Başkanımız Sayın İbrahim Öztürk başta olmak üzere Alevi Bektaşi Dernekleri Meydan Cem Evi Başkanı Sayın Kemal Çelik ve tüm diğer sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, sanatçılarımıza, tüm dostlarımıza ve gerek Adanalı, gerekse Adıyamanlı, Besnili hemşerilerimize, isimlerini sayamadığım yüzlerce katılımcıya sonsuz teşekkürler” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor