Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Besni’de Şiddetli Rüzgar Çatıyı Uçurdu

Besni’de etkili olan şiddetli rüzgar, 2. Etap TOKİ Konutları’nda bir binanın çatısının uçmasına neden oldu. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Besni’de etkili olan şiddetli rüzgar, 2. Etap TOKİ Konutları’nda bir

Adıyaman’ın Besni ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlçedeki 2. Etap TOKİ Konutları’nda bir binanın çatısı kuvvetli rüzgarın etkisiyle yerinden koparak uçtu.

Öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran rüzgar nedeniyle yaşanan olayda, binanın çatısında bulunan parçalar savrulurken çevrede kısa süreli panik yaşandı.

Çevrede bulunan vatandaşlar yaşananları cep telefonu kameralarıyla kaydederken, görüntülerde çatının rüzgarın etkisiyle yerinden koparak savrulduğu anlar yer aldı.

Besni’de gün boyunca etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçenin farklı noktalarında ağaçların kırıldığı ve çeşitli maddi hasarların meydana geldiği bildirildi.