Edinilen bilgilere göre, Adıyaman‘ın Besni ilçesinde bulunan Deprem Konutları Kavşağı’nda, deprem konutları yönünden çıkan sürücüsü henüz öğrenilemeyen 27 P 7844 plakalı otomobil ile Besni istikametinden seyir halinde olan 02 AFN 164 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması olası bir faciayı önledi.
Aynı Kavşakta Peş Peşe Kazalar
Aynı kavşakta geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve yaralanmalarla sonuçlanan kazanın ardından kısa süre içerisinde bir kazanın daha yaşanması, bölgedeki trafik güvenliği konusunu yeniden gündeme taşıdı.
Sürücüler ve vatandaşlar, kavşakta gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini belirterek, “İlla birinin ölmesi mi gerekiyor?” sorusunu dile getirdi.
Bölgede sık sık yaşanan kazalar nedeniyle kavşakta sinyalizasyon, hız kesici önlemler, uyarı levhaları veya farklı trafik düzenlemelerinin hayata geçirilmesi gerektiği yönündeki çağrılar her geçen gün artıyor.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.





