Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Kazayı görenler arasında yer alan bir kadının, cep telefonuyla görüntü çekerken ağladığı görüldü.
Kaza, Ceylanpınar-Akçakale karayolu üzerinde gerçekleşti. Henüz ismi belirlenemeyen sürücüsü olan 01 DTP 08 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı ve tarlaya devrildi. Yaralanan sürücü, olay yerine gelen vatandaşlar tarafından ilk müdahaleyi yapıldı ve daha sonra LPG tankında sızıntı olduğu fark edilerek güvenli bir yere taşındı.
Kazanın ardından otomobilin yanına giden bir kadının, ağlarken cep telefonuyla görüntü çektiği dikkat çekti. Yaralı sürücünün hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
