Adıyaman programı kapsamında Besni’ye geldi
Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz, iki günlük Adıyaman programı kapsamında kamu kurumları ve basın kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.
Poyraz, program kapsamında Besni Ekspres Gazetesini ziyaret ederek gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Tarık Önder ve Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile bir araya geldi.
Yerel basının mevcut durumu konuşuldu
Gerçekleştirilen görüşmede yerel basının mevcut durumu, basın kuruluşlarının karşılaştığı sorunlar ve Basın İlan Kurumu tarafından yürütülen çalışmalar ele alındı.
Yerel gazetelerin desteklenmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İş birliği imkânları değerlendirildi
Ziyarette Basın İlan Kurumu ile yerel basın kuruluşları arasındaki iletişim ve iş birliğinin geliştirilmesinin önemine dikkat çekildi.
Kurumlar arasındaki ortak çalışma alanlarının artırılması ve yerel basının daha güçlü bir yapıya kavuşturulması konusunda değerlendirmeler yapıldı.
Yerel basının önemine dikkat çekildi
Görüşmede yerel basının şehirlerin sorunlarının gündeme taşınması, vatandaşların doğru bilgilendirilmesi açısından önemli bir görev üstlendiği vurgulandı.

