Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki Besnili Yargıtay Üyeliğine seçildiler

Bu haberin fotoğrafı yok

Mustafa Uslu ile Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Arslan Yargıtay üyeliğine seçildiler.
Mustafa Uslu Kimdir?
1968 yılında Besni’de doğdu İlk ve orta öğrenimini Pazarcık ve İskenderunda tamamladı.1988 yılında  Ankara Hukuk fakültesinden mezun oldu. Torul, Türkoğlu, Adıyaman, Biga ve Konya’da hakim ve savcılık görevinde bulundu. Son olarak Yargıtay Cumhuriyet savcısı olarak görev yapıyordu.
 
 
 
 
 
 
Süleyman Arslan Kimdir?
1970 yılında Besni’de  doğdu. İlk ve orta öğrenimini Besni’de tamamladı ve Marmara üniversitesi Hukuk fakültesinden 1991 yılında mezun oldu. Alacakaya C.savcılığı, Nurdağı, Çifteler ve Dörtyol’da hakimlik  yaptı.Adalet bakanlığında tetkik hakimliği ve daire başkanlığından sonra Adli sicil ve istatistik Genel müdürülüğünde Genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu.