Şırnaklı milli boksör Nurselen Yalgettekin, Türkiye’yi temsil etmek üzere yaklaşan Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor.
Yalgettekin, Avrupa ve Türkiye Boks Şampiyonu unvanlarıyla Sırbistan’ın Niş şehrinde düzenlenecek şampiyonada ringe çıkacak.
Başarılı boksör, turnuvalardan elde ettiği başarılarla hem ülkesine hem de Şırnak’taki insanlara gurur yaşatmaya devam ediyor.
Yalgettekin, “Hedefim, bu turnuvada da ülkemi, kulübümü ve 82 milyon insanı gururlandırmak” dedi.
Antrenörü Rıdvan Budak ise, Yalgettekin’in çok sıkı bir şekilde hazırlandığını belirterek, “Nurselen’in, dualarını esirgemeyen herkese büyük bir gurur yaşatacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
ŞIRNAKLI MİLLİ BOKSÖR NURSELEN YALGETTEKİN, BÜYÜK KADINLAR DÜNYA BOKS ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK.
ŞIRNAKLI MİLLİ BOKSÖR NURSELEN YALGETTEKİN, BÜYÜK KADINLAR DÜNYA BOKS ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK.