Adıyaman İl Özel İdaresi haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Adıyaman İl Özel İdaresi haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetlerinin ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, Özel İdarenin il genelindeki köylerde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları, yol bakım ve onarımları, yatırımların geldiği aşama, bugüne kadar yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ile geleceğe yönelik atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Toplantıda; “Adıyaman İl Özel İdaresi olarak kırsal alt yapıya yönelik hizmetler ve ildeki yaşam kalitesini yükseltmek için toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu hizmetleri daha üst noktalara çıkarmanın gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuşuldu.



Anahtar Kelimeler: toplantı özelidare vali
Türkiye'de doğal gaz dağıtımına geçen yıl 17 milyar liradan fazla yatırım yapıldı Türkiye'de doğal gaz dağıtım şirketleri geçen yıl 17 milyar liranın üzerinde yatırım yaparken 2024-2026 döneminde toplam 75 milyar liralık yatırım planlanıyor.
Maliye şimdi de POS cihazlarıyla yapılan tahsilatları radarına aldı Bakan Mehmet Şimşek, "Gelir İdaresi Başkanlığımız, POS cihazlarından gerçekleştirdiği tahsilatın hasılat kaydını yapmayan 3 bin 662 kişiyi tespit etti. Bu kişilerin 5 milyar liralık POS hasılatının beyan edilmesi sağlandı." dedi.
Kalça çıkığı hastaya kısaltmalı kalça protezi ameliyatı yapıldı Mardin’de doğuştan kalça çıkığı olan hastaya 6 hafta arayla ikinci kısaltmalı kalça protezi ameliyatı yapıldı.
Kripto varlıklara ilişkin yasa teklifi bu hafta Meclis'e sunulacak AK PArti'nin hafta içi Meclis Başkanlığına sunması planlanan kripto varlıklara ilişkin düzenleme ile kripto varlıkların alım satıma konu edildiği platformların, SPK düzenleme ve denetimi kapsamına alınması hedefleniyor.
Türkiye tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdürüyor Türkiye'nin sertifikalı tohum üretimi ve kullanımı artış trendini sürdürürken bu ürünlere yönelik ihracat rakamları da ithalatının üzerine çıktı.
Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan çalışmalar değerlendirildi Şanlıurfa'da deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER