Adıyaman’da basına çirkin müdahale

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki park çilesini haberleştirmek isteyen Haber D2 kameramanı hastanenin güvenlik görevlilerinin çirkin müdahalesiyle karşılaştı. Yaşanan olaya AGC Başkanı Zeki Dişkaya tepki gösterdi.

GÜNDEM 5.01.2024 22:54:00 0
Adıyaman’da basına çirkin müdahale

Yaşananlarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Dişkaya; “Sayın hastane başhekimini ziyarete gidiş esnasında hastane etrafındaki ve hastane bahçesi içerisindeki park sorunu ve hastane bahçesindeki keyfiyete dikkat çekmek için kameramanın çekimleri esnasında kameramana saldıran ve kayıtları silmeye çalışan güvenlik görevlisine müdahale ettim ve basının kayıtlarına hele hele gazetecilere böyle bir saldırı olamaz dedim. Ve araya girerek müdahaleyi engelledim. Son derece üzgünüm. Basın nerde bir dert varsa onun tercümanı iken böyle bir müdahale bizi üzmüştür. Sayın Başhekim beyi ziyaret programını da iptal ederek döndük.

Sayın başhekim bey hastane personelini eğitmek disipline etmek sizin vazifeniz. Basına bu şekil müdahale emrini siz mi verdiniz. Vermediyseniz bu tutumu ne şekil cezalandırmayı düşünüyorsunuz. Hastanedeki sorunları konuşmak için geldiğimiz ziyareti bu vesileyle iptal ettik. Sizin atacağınız adımları izliyor olacağız. Hiç kimse basına fiziki müdahalede bulunamaz” dedi.


Anahtar Kelimeler: basın adıyaman

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor