Adıyaman'da berberlerden 6 Şubat kararı

Adıyaman

Adıyaman Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından alınan karar doğrultusunda 6 Şubat depreminin 1'nci yılında işyerlerini açmama kararı aldılar.

"Asrın Felaketi" olarak tanımlanan 11 ilin yer aldığı 6 Şubat depreminde ağır yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından depremin 1'nci yılı nedeniyle alınan karar doğrultusunda esnafların 6 Şubat'ta işyerlerini açmayacaklarını belirttiler.
Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı yerinde bir karar olduğunu belirten 25 yıllık Erkek Kuaförü Sekran Munzur, "Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta maalesef açı bir şekilde 11 ilin etkilendiği depremle sarsıldık. Asrın Felaketi olarak adlandırılan depremde maalesef binlerce canımızı kaybetme üzüntüsünü yaşarken odamız tarafından alınan kararı yerinde buluyoruz. 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala acılarımız dün gibi içimizde duruyor. Depremin birinci yılında kaybettiğimiz tüm canlarımızın anısına yönetimimizin kararını olumlu karşılıyoruz. 6 Şubat'ta işyerlerimizi açmayacağız. Ölenlerimize Allah'tan rahmet kalanlar sabır diliyoruz."dedi.



Anahtar Kelimeler: berber deprem karar

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER