Adıyaman'da iki köye Anaokulu yaptırılacak

Adıyaman

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından Adıyaman merkez Çemberlitaş Köyünde, Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da Adıyaman merkez Yarmakaya Köyünde 4’er derslikli Anaokulu yaptırılıyor.

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da Adıyaman merkez Çemberlitaş ve Yarmakaya Köyünde yapılacak 4’er derslikli Anaokulunun protokolü, Valilik Makamında Vali Dr. Osman Varol ve İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade arasında imzalandı.

Vali Varol imza töreninde yaptığı açıklamada, "Sosyal sorumluluk çerçevesinde geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak amacıyla ilimizde eğitime verdikleri destek ve katkılardan dolayı İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneğine teşekkür ediyor, bu tür yatırımların yeni hayırseverlerin önünü açması ve onlar için özendirici olmasını diliyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Adıyaman' Anaokulu yaptırılacak

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER