Atlı polisler Gaziantep’te göreve başladı

Atlı polisler Gaziantep’te göreve başladı

Atlı polisler Gaziantep’te göreve başladı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alacak olan Atlı Polisler Şehitkamil Vadipark ve Şahinbey Kavaklık Parkı’nda göreve başladı. 
Kentte huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik faaliyetlerini sürdüren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliğini kurdu. Kurulan Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı atlı polisler ile başta toplumsal olaylar olmak üzere halkın yoğun olduğu stat, spor salonu, konser, park ve caddelerde görev alarak vatandaşın huzur ve güveninin tesisi sağlanması hedefleniyor. 
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise Atlı Polislerin kentin kalabalık yerlerinden olan Şehitkamil Vadipark ve Şahinbey Kavaklık Parkı’nda göreve başladığını ve ilk devriyelerini attığını duyurdu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Anahtar Kelimeler: polisler Gaziantep göreve başladı
Besni Nöbetçi Eczane 11.05.2024 Cumartesi Bu sayfada, Besni konumunda bulunan, 11 Mayıs 2024 Cumartesi gününden, 12 Mayıs 2024 Pazar sabahına kadar Besni Nöbetçi Eczaneler listesi yer alıyor.
TÜBİTAK'ın Dahi Çocuğu Turgay Karakaş, Adıyaman'da Yöneticilere İlham Verdi "Gelecek İçin Bugünden" sloganıyla yürütülen 'Yönetici Atölyeleri Projesi' kapsamında okul ve kurum yöneticilerimize; TÜBİTAK'ın Dahi Çocuğu Turgay Karakaş tarafından ilham verici konferanslar verildi.
Tutdere: Adıyaman Belediyesi özel çocuklarımızın emrinde olacak Adıyaman'da, 10-16 Mayıs Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Bahar Şenliği etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Belediyemiz özel çocukların ve onların kıymetli ailelerinin emrinde olacak.” dedi.
GAP Gazeteciler Birliğinden Başkan Tutdere’ye ziyaret GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz başkanlığında ki; heyet Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
KOSGEB'in yeniden kurgulanan Girişimcilik Destek Programı'nın ayrıntıları belli oldu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) yeniden kurgulanan Girişimcilik Destek Programı'nın ayrıntıları belli oldu.
Hububat ihracatı ilk 4 ayda 4 milyar dolar oldu Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, bu yılın ilk 4 ayında 4 milyar dolarlık ihracat yaptı.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER