Başkan Doğan: Adıyaman'ın değerli siyasetçilerinden Mehmet Çalgan'da CHP'ye katıldı

Başkan Doğan: Adıyaman

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Pınarbaşı (Bulam) beldesinin geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Çalgan'ın CHP'ye katılımını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Başkan Doğan:" CHP'ye katılımların artması ve vatandaşların partimize yönelmesi, doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir"dedi.

Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla ve projeleri ile Adıyaman halkının sevilen siyasetçileri arasında yer alan Engin Doğan, Pınarbaşı beldesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Çalgan'ın CHP'ye üye olmasına ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. CHP'nin genel iktidara doğru adım adım yürüdüğünün altını çizen Başkan Doğan  yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Pınarbaşı Beldesi'nin geçmiş dönem belediye başkanı Sayın Mehmet Çalgan'a, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldığı için teşekkürlerimizi sunarız. Bu önemli adım, partimizin Adıyaman'daki gücünü ve etkisini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi de pekiştirecektir.  Mehmet Çalgan gibi değerli isimlerin partimize katılması, bize daha da güç veriyor. Bu katılımlar, partimizin politikalarının halkımız tarafından benimsendiğinin en güzel göstergesidir. Adıyaman'da ve Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan ilginin artması, ülkemizin geleceği adına umut vericidir". ifadelerini kullandı.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESNİ'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER