BAŞKAN DOĞAN: DAHA GÜÇLÜ ADIYAMAN İÇİN BİR VE BERABER OLMALIYIZ

BAŞKAN DOĞAN: DAHA GÜÇLÜ ADIYAMAN İÇİN BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan “Kuşakkaya, Oluklu, Ahmet Hoca, Akçalı, Düzağaç, Yazıbaşı,Karaağaç, Çamyurdu köylerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, bir dizi köy ziyaretleri çerçevesinde düzenlenen buluşmada yerel seçimlerde birleşmenin ve beraberliğin kazandıracağını vurguladı. Doğan:" Köylerde hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yerel seçimlerde birlik içinde hareket ederek, Adıyaman’ımıza layık hizmetleri getireceğimizden eminiz," dedi.

Doğan, seçim sürecinde vatandaşların desteğinin önemine değinerek, "Tüm Adıyamanlılar olarak birleşme zamanı geldi. Halkımızın desteğiyle seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum," ifadelerini kullandı. 

CHP İl Başkanı Engin Doğan, yerel seçimlerde vatandaşların beklentilerini karşılayacak projeler ve adaylarla yola çıktıklarını belirtti. Doğan ve CHP ekibi, Adıyaman'da köy köy, mahalle mahalle gezip, her bir vatandaşın sesine kulak vererek, yerel yönetimlerde değişim ve gelişimi hedeflediklerini dile getirdi



Anahtar Kelimeler: chp ziyaretler

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER