Besni’de 6 Şubat deprem şehitlerini anma programı düzenlenecek

Besni’de 6 Şubat deprem şehitlerini anma programı düzenlenecek

6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketinin birinci yıldönümünde Besni Kaymakamlığı tarafından “6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma” programı düzenlenecek.

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin yıldönümü yaklaşırken bölge genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek bu kapsamda Besni Kaymakamlığı da 6 Şubat günü deprem şehitlerinin anılacağı bir program yapılacağını duyurdu.

Program kapsamında ilk olarak 6 Şubat gecesi saat 03:30 – 07:30 saatleri arasında Haci Reşit Camii ve Mustafa Kara Camiinde Kuran-ı Kerim Dua okunması ve sabah namazının ardından ikram gerçekleştirilecek. 

Daha sonra saat 10:00’da depremde vefat eden vatandaşların kabirleri ziyaret edilerek mezarları başında anılacak. Öğle namazı öncesi yine Haci Reşit ve Mustafa Kara camilerinde mevlidi şerif okunarak hatim duası yapılacak. Saat 13:15’te ise Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Merinos Fabrikasının arka tarafında deprem şehitleri anısına oluşturulacak hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirilecek. Fidan dikiminin ardından ise Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesinde 6 Şubat anısına program düzenlenecek. 



Anahtar Kelimeler: 6 şubat program besni

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER