Gençler Haliliye Belediyesi ile kültür ve sanata doyuyor

Gençler Haliliye Belediyesi ile kültür ve sanata doyuyor

Haliliye Belediyesi’nin vatandaşları sanatla buluşturduğu kültür ve sanat evindeki kurslar, gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Haliliye Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında hizmete sunduğu kurslar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, vatandaşların hizmetine sunulmak üzere Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. Kültür ve sosyal işler müdürlüğünün gençlerin kültür ve sanatla iç içe olmaları, vatandaşlara zaman geçirecekleri yeni alanlar sunmak amacıyla açtığı kurslar yoğun ilgi görüyor. Usta öğreticiler tarafından def/bendir, ney, keman, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri alan kursiyerler, bir yandan kaliteli bir yandan da keyifli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Başta gençler olmak üzere vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği kurslardan aldıkları eğitim ile yeni hobi kazandıklarını ve kendilerini sanat alanında geliştirdiklerini ifade eden kursiyerler, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti. 
Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği, kayıt olmak isteyen vatandaşların bizzat müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Adıyaman'da ilk hac kafilesi kutsal topraklara uğurlandı Adıyaman'da 355 kişilik ilk hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
Kahta’da Engelliler Haftası renkli etkinliklerle kutlandı Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen farkındalık etkinliğinde özel öğrenciler, doyasıya eğlenerek eğlenceli dakikalar geçirdi.
Kahta’daki lise öğrencileri Gazze yararına yardım organizasyonu düzenledi Adıyaman’ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Gazze yararına yardım organizasyonu düzenlendi.
2 bin 100 yıllık steller Perre Antik Kent’te sergilenecek Kımıl Dağı’ndan askeri helikopter ile taşınan ve tarihe ışık tutan 2 bin 100 yıllık steller, restorasyon ve konservasyon çalışmalarıyla Perre Antik Kent’te turizme kazandırılıyor.
Erdoğan: 'Öğretmene şiddette cezalar yarı oranında arttırılacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlere ve diğer eğitim çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceklerini belirterek "Ceza kanunlarında öngörülen cezalar yarı oranında artırılacak." dedi.
MEB'in yeni müfredat taslağına 67 binin üzerinde görüş ve öneri geldi Millî Eğitim Bakanlığınca 26 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında kamuoyunun görüş ve önerisine sunulan yeni müfredat taslağına 67 bin 284 görüş ve öneri bildirildi. Müfredat taslağı ayrıca 1 milyon 662 bin 780 kez indirildi.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER