Horoz dövüştüren 26 şahıs suçüstü yakalandı

Horoz dövüştüren 26 şahıs suçüstü yakalandı

Horoz dövüştüren 26 şahıs suçüstü yakalandı

Gaziantep’te jandarma ekiplerince bir hayvan çiftliğine yapılan baskında horoz dövüşü yaptıran 26 şahıs suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıslara horoz dövüştürerek kumar oynamaktan toplam 180 bin 400 TL idari para cezası kesildi. 
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şahinbey İlçesinde bulunan bir hayvan çiftliğinde yasa dışı horoz dövüşü yaptırılarak kumar oynatıldığının tespit edilmesi üzerine operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, JASAT ve İl Tarım Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bahse konu adrese yapılan baskında horoz dövüşü yaptıran 26 kişi suçüstü yakalandı. Adreste yapılan adli aramada 11 adet canlı hayvan taşıma çantası, 11 adet hint horozu ve 2 adet horoz dövüştürmek için yapılmış ring ele geçirildi. 

Yakalanan şahıslara 180 bin 400 TL idari para cezası 
Operasyon sonucunda hayvanları dövüştürerek kumar oynayan 26 şüpheliye hayvanları koruma kanununa muhalefetten ve yasa dışı kumar oynamaktan toplam 180 bin 400 TL idari para cezası kesildi. M.U. isimli şahıs hakkında ise “kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı. 
Ele geçirilen 11 adet horoz kafesleri ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Microsoft, Fransa'da 4 milyar avroluk yatırım planlıyor ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un, Fransa'da, çoğunluğu yapay zeka alanında olmak üzere 4 milyar avroluk yatırım yapmayı planladığı bildirildi.
Besni Nöbetçi Eczane 13.05.2024 Pazartesi Bu sayfada, Besni konumunda bulunan, 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden, 14 Mayıs 2024 Salı sabahına kadar Besni Nöbetçi Eczaneler listesi yer alıyor.
Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu.
Türkçe becerilerini ölçen izleme araştırması tamamlandı MEB tarafından, beceri temelli yeni müfredatın odağında yer alan Türkçe becerilerinin ölçülmesi amaçlı uygulanan ve uluslararası geçerlik belgesine sahip izleme araştırması, 40 ilde 11 bine yakın öğrencinin katılımıyla tamamlandı.
Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna başvurular başladı Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.
Adıyaman’da Traktör Römorkuna Reflektör Takıldı İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından traktörlerin karıştığı kazaları önlemek ve gece görünürlüğü artırmaya yönelik "Reflektör Tak, Görünür Ol" projesi çerçevesinde 2 bin traktör römorkuna üçgen reflektör takıldı.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER