İL SPOR DALLARI TEMSİLCİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İL SPOR DALLARI TEMSİLCİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, il spor dalları temsilcileri sene sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında il müdürlüğü birim müdürleri ve il spor dalları temsilcileri katıldığı toplantıda, 2023 yılı içerisinde yapılan faaliyetler değerlendirildi. İl spor dallarında yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar değerlendirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, toplantıda yaptığı konuşmada, Adıyaman’ın 2023 yılında deprem nedeniyle zor bir yıl geçirdiğini belirterek depremden etkilenen tesislerin çoğunda yenilme ve onarım çalışmalarının tamamlanarak normale dönüş için yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçtiğini söyledi.

Keleş, "2023 yılında İlimizde yaşanan deprem sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesine bir çok açıdan engel oldu. Deprem sonrası Spor tesislerimizin ayağa kaldırılması, gençlerin depremin yaşattığı travmalardan bir an önce kurtulması için gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Bakım onarım çalışmaları sürerken konteyner kentlerde gençlerimize sportif faaliyetler sunmaya çaba gösterdik. 2024 yılında da spor ile yaralarımızı sarmak adına çabalarımıza devam edeceğiz. " dedi. Bu süreçte emeği geçen sporcularımızı, antrenörlerimizi, kulüplerimiz, İl Spor Dalı Temsilcilerimizi, federasyonlarımızı kutluyorum. 2024 yılında da ilimizi sporda en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Toplantıda, 2024 yılı içerisinde yapılacak faaliyetler ve hedefler de konuşuldu.



Anahtar Kelimeler: spor değerlendirme toplantı
Microsoft, Fransa'da 4 milyar avroluk yatırım planlıyor ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un, Fransa'da, çoğunluğu yapay zeka alanında olmak üzere 4 milyar avroluk yatırım yapmayı planladığı bildirildi.
Besni Nöbetçi Eczane 13.05.2024 Pazartesi Bu sayfada, Besni konumunda bulunan, 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden, 14 Mayıs 2024 Salı sabahına kadar Besni Nöbetçi Eczaneler listesi yer alıyor.
Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu.
Türkçe becerilerini ölçen izleme araştırması tamamlandı MEB tarafından, beceri temelli yeni müfredatın odağında yer alan Türkçe becerilerinin ölçülmesi amaçlı uygulanan ve uluslararası geçerlik belgesine sahip izleme araştırması, 40 ilde 11 bine yakın öğrencinin katılımıyla tamamlandı.
Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna başvurular başladı Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.
Adıyaman’da Traktör Römorkuna Reflektör Takıldı İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından traktörlerin karıştığı kazaları önlemek ve gece görünürlüğü artırmaya yönelik "Reflektör Tak, Görünür Ol" projesi çerçevesinde 2 bin traktör römorkuna üçgen reflektör takıldı.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER