Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sert rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü

MGM, X hesabı üzerinden bazı bölgelerde kuvvetli rüzgarların eseceği konusunda bir duyuru paylaştı. Çatı uçaması, ağaç, direk devrilmesi gibi tehlikelerin yanı sıra ulaşımda aksamaların yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, X hesabı üzerinden bazı bölgeler için sert rüzgar uyarısında bulundu. Rüzgarın, Marmara, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Yetkililer, özellikle çatı uçması, ağaç veya direk devrilmesi gibi tehlikelerin yanı sıra ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda vatandaşları uyardı. Rüzgarın şiddetli olacağı bu bölgelerde, vatandaşların tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemle tavsiye edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava koşullarına ilişkin güncel bilgilerin takip edilmesini ve gerekli durumlarda yetkililerin talimatlarına uyulmasını hatırlattı. Kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu süreçte, bölge sakinlerinin dikkatli ve tedbirli olmaları büyük önem taşıyor.



BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESNİ'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER