Milletvekili Alkayış: 'Tütün üreticilerimize desteğimiz tamdır'

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ; Adıyamanlı tütüncülerimizin sorunlarını çözmek için Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Daire Başkanlığı yetkilileri ile birlikte çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Haber Editörü

Murat Orhan

Milletvekili Alkayış:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul KURT ve Adıyaman Tütün Kooperatifleri temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantı Adıyaman tütününün geleceği adına çok verimli geçti.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ; daha önce yine tütün üreticileri temsilcilerimizle birlikte katıldıkları toplantıdan, “Adıyamanlı tütün üreticileri için vergi indirimi kararının alındığını” belirterek, bundan sonra da tütüncülerimizin yararına çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Alınan vergi indirimi kararının tütüncülerimizi ekonomik anlamda rahatlattığını söyleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, bundan sonraki süreçte de Adıyamanlı tütüncülerimiz için ellerinden gelen her türlü kolaylığın sağlanması adına gayret göstereceklerini söyledi. Başkanlığını Mustafa Çam ve başkan yardımcılığını Ebubekir Topbaş’ın yaptığı “02 Adıyaman Tütün, Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”; başkanlığını Şevket Alagöz ve başkan yardımcılığını Yılmaz Karakuş’un yaptığı “Has Türün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”; başkanlığını Bahri Turan ve başkan yardımcılığını Ali Zeytin’in yaptığı “Tek Başına İçilebilir Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”; başkanlığını Abdurrahman Kaya'nın yaptığı “Çelikhan Tütün, Üretim ve Pazarlama Kooperatifi” heyetleri Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Daire Başkanlığında Adıyamanlı tütüncülerimizin sorunlarının çözümüne yönelik bir dizi temaslarda bulundular. Hükümetimizin Adıyamanlı tütüncülerimizi her ortamda desteklemeye devem ettiğini, onların sıkıntılarını gidermek için her türlü kolaylığı sağlamamaya çalıştığını beyan eden ALKAYIŞ, yapılan görüşmenin olumlu neticeler doğuracağını ifade etti.

Daha önceki toplantıda alınmış olan vergi indirimi kararını memnuniyetle karşılayan tütün kooperatifleri temsilcileri, böylelikle çiftçilerimizin rahat bir nefes alacağını belirterek bu ve benzeri olumlu gelişmelerin devam etmesini dilediler. Adıyaman tütün üreticileri temsilcileri, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, tütüncülerin sorunlarını çözmek için koşturan ve Adıyamanlı hemşehrilerimizin Ankara’daki açık kapısı olan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ’a teşekkürlerini ilettiler.


Aramızdan Ayrılanlar 25.06.2024 - 2


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 25.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 24.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 19.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 12.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 08.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 05.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 04.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 03.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 01.06.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.05.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 28.05.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

SİYASET 29.05.2024 17:32:00 0