Okul müdürleri toplantısı düzenlendi

Okul müdürleri toplantısı düzenlendi

Okul müdürleri toplantısı düzenlendi

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleri toplantısı düzenlendi. 
Kahta Bilim Sanat Merkezi (Kahta BİLSEM) Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen toplantıda 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi değerlendirildi. Okul İdarecilerinin katıldığı toplantıda yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar ve planlamalar hakkında okul idarecilerine bilgi verildi. 
İdareciliğin öncelikle sorumluluk gerektirdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlama konusunda kararlı olduklarını söyledi. Eğitim ve öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanması için okul idarecilerinin özverili bir şekilde çalışmaları gerektiğini kaydeden Müdür Başli, eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. 
Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Şube Müdürleri ve okul idarecileri katıldı. 
 


Haber Kaynak : İHA

Anahtar Kelimeler: müdürleri toplantısı düzenlendi
Kahta’da Engelliler Haftası renkli etkinliklerle kutlandı Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen farkındalık etkinliğinde özel öğrenciler, doyasıya eğlenerek eğlenceli dakikalar geçirdi.
Kahta’daki lise öğrencileri Gazze yararına yardım organizasyonu düzenledi Adıyaman’ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Gazze yararına yardım organizasyonu düzenlendi.
2 bin 100 yıllık steller Perre Antik Kent’te sergilenecek Kımıl Dağı’ndan askeri helikopter ile taşınan ve tarihe ışık tutan 2 bin 100 yıllık steller, restorasyon ve konservasyon çalışmalarıyla Perre Antik Kent’te turizme kazandırılıyor.
Erdoğan: 'Öğretmene şiddette cezalar yarı oranında arttırılacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlere ve diğer eğitim çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceklerini belirterek "Ceza kanunlarında öngörülen cezalar yarı oranında artırılacak." dedi.
MEB'in yeni müfredat taslağına 67 binin üzerinde görüş ve öneri geldi Millî Eğitim Bakanlığınca 26 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında kamuoyunun görüş ve önerisine sunulan yeni müfredat taslağına 67 bin 284 görüş ve öneri bildirildi. Müfredat taslağı ayrıca 1 milyon 662 bin 780 kez indirildi.
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçları açıklandı.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER