Stanimir Stoilov: "Süper Lig’e çıkmak için sahada her şeyimizi vermeliyiz"

Stanimir Stoilov:

Stanimir Stoilov: "Süper Lig’e çıkmak için sahada her şeyimizi vermeliyiz"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Göztepe, Süper Lig’e çıkmak için her şeyini vermeli. Ben ve bütün hocalar, oyuncularımız takım sürekli çok sıkı bir şekilde çalışmalı ve sahada sonuna kadar her şeyimizi vermeliyiz" dedi. 
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Göztepe deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Bizim için çok önemli ve değerli bir galibiyetti. Rakibimiz de aynı şekilde çok iyi mücadele etti. Biz de çok iyi mücadele ettik. Gerçekten bir mücadele maçı oldu. İki takım da kazanmak için oynadı ama biz daha fazla fırsat yakaladık ve bu yüzden kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarıda rakibimize biraz inisiyatif verdik ama bu bölümde de pozisyonlar yakaladık. Biz gerçekten bütün maçı yüksek seviyede ve dinamik bir şekilde oynamalıyız. Göztepe sürekli gelişmeli, her maç daha ileriye gitmeli ve Süper Lig’e çıkmak için her şeyini vermeli. Ben ve bütün hocalar, oyuncularımız ve bütün takım sürekli çok sıkı bir şekilde çalışmalı ve sahada sonuna kadar her şeyimizi vermeliyiz. Çünkü muhteşem bir taraftarımız var ve bizi inanılmaz bir şekilde destekliyorlar" diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Microsoft, Fransa'da 4 milyar avroluk yatırım planlıyor ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un, Fransa'da, çoğunluğu yapay zeka alanında olmak üzere 4 milyar avroluk yatırım yapmayı planladığı bildirildi.
Besni Nöbetçi Eczane 13.05.2024 Pazartesi Bu sayfada, Besni konumunda bulunan, 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden, 14 Mayıs 2024 Salı sabahına kadar Besni Nöbetçi Eczaneler listesi yer alıyor.
Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu.
Türkçe becerilerini ölçen izleme araştırması tamamlandı MEB tarafından, beceri temelli yeni müfredatın odağında yer alan Türkçe becerilerinin ölçülmesi amaçlı uygulanan ve uluslararası geçerlik belgesine sahip izleme araştırması, 40 ilde 11 bine yakın öğrencinin katılımıyla tamamlandı.
Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna başvurular başladı Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.
Adıyaman’da Traktör Römorkuna Reflektör Takıldı İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından traktörlerin karıştığı kazaları önlemek ve gece görünürlüğü artırmaya yönelik "Reflektör Tak, Görünür Ol" projesi çerçevesinde 2 bin traktör römorkuna üçgen reflektör takıldı.

BESNİ HAKKINDA...


Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"

Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"

BESNİ ÜZÜMÜ

Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri

BESNİ AĞZI

BESNİ'DE AİLE YAPISI

BESNİ'DE KÖPRÜLER

BESNİ'DE DEHLİZLER

BESNİ'DE TARIM

BESNİ'DE ÇEŞMELER

BESNİ SOFRASI

BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI

BESNİ DARPHANESİ

BESNİ'DE MEDRESELER

BESNİ'DE KİLİSELER

BESNİ'DE HAMAMLAR

BESNİ'DE CAMİLER