Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat’ta Adıyaman’da Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümünde düzenlenecek anma etkinliklerine katılmak üzere 6 Şubat 2026 tarihinde Adıyaman’a gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin yıl dönümü yaklaşırken, Adıyaman’da anma programları için hazırlıklar da başladı. CHP Genel Başkanı Özel’in, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenecek anma etkinliklerinde yer alması bekleniyor.

Açıklanan programa göre Özgür Özel’in, 4 Şubat’ta CHP Grup Toplantısı’nı Gaziantep’te, 5 Şubat’ta Hatay’da, 6 Şubat’ta ise Adıyaman’da anma etkinliklerine katılması planlanıyor.

Özgür Özel’in Adıyaman ziyareti kapsamında deprem şehitlerini anma programlarına katılması ve kentte çeşitli temaslarda bulunması bekleniyor.